facebook2  
instagram  
whatsappW
Nooteeyewear

Over ons

Wij zijn Wijmakenbrillen, een webshop die zich richt op het verkopen van unieke en handgemaakte brillen. Onze oprichter Arnold Lutz is al sinds 1988 actief in de optiek en heeft zijn passie en ervaring gebruikt om zijn eigen brillenlijn te creëren.

Onze brillen worden 100% met de hand gemaakt. Gewoon bij ons in het atelier in Hoogeveen. Wij maken jouw nieuwe bril pas wanneer jij hem bestelt. Zo hebben we geen voorraad en houden we de kosten laag. En daarom vind je bij ons ook alleen brillen die passen bij de laatste trends.

Wij staan voor je klaar

Met een klein team werken wij dagelijks aan de mooiste monturen voor de tofste merken. Zo ken je ons misschien van Puur Lutz, dé opticien in Hoogeveen waar je terecht kan voor persoonlijk advies. Weet je al welke bril bij jou past? Bij Wijmakenbrillen bestel je gemakkelijk jouw nieuwe bril online. Wel zo makkelijk. 

over ons

Cleo

Cleo is een talentvolle marketeer en grafisch vormgever met een passie voor mode en brillen. Haar unieke stijl en oog voor detail zorgen voor een productlijn die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en trendy.

over ons

Herma

Onze trendwatcher is een mode- en brillenspecialist. Met haar uitmuntende communicatievaardigheden is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en brillen.

Wij maken trendy brillen

Wij ontwerpen onze brillen zelf. Onze trendwatchers ademen de wereld van brillen. Daarom weten we wat nu hip is en ontwerpen we brillen waar jij mee gezien wil worden.

De brillen in ons assortiment worden gemaakt zodra jij ze bestelt. Het voordeel? Nooit een gedateerde collectie, maar juist een actuele collectie met brillen van het moment, altijd.

Wij maken duurzame brillen

Wij ontwerpen onze brillen zelf. Jouw bril wordt gemaakt in ons eigen atelier. Daarom krijg jij altijd topkwaliteit. Wij werken niet met importeurs uit Azië. Nee, gewoon brillen uit Nederland. En doordat we niet werken met tussenpartijen is jouw nieuwe bril ook extra voordelig. Vergelijk het zelf maar.

Wij maken de bril die bij jou past

Niets zo vervelend als dat ene detail wat net niet klopt, toch? Bij Wijmakenbrillen ben jij aan zet. Ontwerp de bril naar jouw smaak. Match hem met dat ene outfit, of ga voor lekker allround. In onze digitale paskamer ontdek je direct of jouw ontworpen bril bij je past.

over ons

Onze merken

Je vindt ons overal. Behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs bij Puur Lutz in Hoogeveen. Weet je al wat je wil? Bestel dan gemakkelijk online bij Wijmakenbrillen.

Wijmakenbrillen®

Een speciaal concept voor de modebewuste brildrager, volledig online. Het idee om online brillen aan te bieden ontstond al in 1997. In december 2020 zijn we gestart met het verder ontwikkelen van Wijmakenbrillen.nl. Je past en bestelt jouw nieuwe bril volledig online!

Noote Eyewear®

Een speciaal concept waarbij je jouw nieuwe bril samenstelt. Bij Noote Eyewear pas en bekijk en stel je jouw nieuwe bril samen. Vervolgens haal je hem op in Hoogeveen. Met dit concept hebben we meer dan 50 miljoen mogelijkheden!

Puur Lutz Optiek

In onze winkel vind je zowel de brillen van Wijmakenbrillen.nl, Noote Eyewear en vele moderne merken als Anne et Valentin, Caroline Abram, Oliver Goldsmith, Gloryfy, Lunor, Dieter Funk, Yellowsplus, Dandy’s, Cutler & Cross, Saville Row, Emmanuelle Khanh. Wil je een bezoek brengen aan de winkel? Plan direct een afspraak in en kom langs in onze winkel.

Onze winkel Puur Lutz vind je aan de Schutstraat 12 in Hoogeveen.

Jouw nieuwe bril online bestellen? Bekijk dan onze collectie met trendy en opvallende brillen!

Scroll naar boven
Noote eyewear